Vragen voor de oprichter

1. Stel jezelf een beetje voor (wie ben je, wat doe je in het leven, je achtergrond, etc.).

Mijn naam is Mélissa. Ik heb een bachelor in Handel & Ontwikkeling in Brussel en een master in Populatie – en Ontwikkelingswetenschappen aan de Universiteit van Luik. Naast ART23 ben ik een commerciële assistent in een structuur die milieuvriendelijk speelgoed voor kinderen distribueert.

2. Als je jezelf met een bijvoeglijk naamwoord zou moeten beschrijven, welk zou het dan zijn?

Gevoelig.

3. Wat haat je het meest?

Onrechtvaardigheid (in alle vormen).

4. Eerder introvert of extravert?

Behoorlijk introvert.

5. Eerder utopisch, dromerig of realistisch?

Dromerig.

6. Welke superkracht wil je hebben?

Het manipuleren van de tijd. Het zou geweldig zijn om bepaalde tijden te kunnen bezoeken, momenten van liefde te herbeleven. Serieus, het zou ons ook genoeg tijd geven in een dag om een to do list voor ons zelf te maken en te realiseren.

7. Wat is je favoriete stad?

Saint-Gilles-Croix-de-Vie in Vendée (Frankrijk). Dit is een kleine gemeente aan de Atlantische kust die niet al te zeer is getroffen door het toerisme. De steegjes zijn gevuld met kleine, vriendelijke en gastvrije winkeliers. De restaurants daar bieden heerlijke galetten aan die men zonder honger zou opeten. Het vuurwerk van 14 juli op het strand is een ongelofelijk moment. Bovendien, om u de waarheid te zeggen, is dit kleine stadje de thuisbasis van onvergetelijke familieherinneringen.

8. Wat brengt jou in vervoering?

Vanuit een professioneel oogpunt moet ik me nuttig voelen, een bijdrage te kunnen leveren. Om iets voor te stellen, een product bijvoorbeeld, dat zinvol is. Het is niet perfect, maar de wil om het beter te doen is er, het is dit ideaal dat me voor uit drijft.

9. Hoe ziet u ART23 over 5 jaar?

Over 5 jaar, wil ik dat ART23 nog steeds bestaat (uiteraard) en dat het de mogelijkheid biedt om personeel aan te nemen. Ons doel is niet om een modegigant te worden, maar een kledingmerk dat zijn sporen heeft verdiend en erkent is.