Verzenden & retourneren

Voor de levering van uw bestelling maakt ART23 gebruik van de diensten van bpost (Belgische Post).

ART23 is een kleine structuur die net begonnen is met haar activiteit (juni 2020) en is nog niet in staat om haar klanten interessante tarieven aan te bieden zoals grote groepen dat wel kunnen. In de toekomst zullen we, in navolging van de evolutie van ART23, ons best doen om de mogelijkheid van preferentiële tarieven met bpost te evalueren en te onderhandelen om deze kosten te verlichten.

Voor alle bestellingen in en naar België, de levering van uw pakje zal gebeuren in STANDARD zonder Track & Trace:

Tarief bpack STANDARD                (0-2 kg)                       Levering D+1                                      6.90 €

U kunt echter wel kiezen voor de bpack Secur optie voor alle bestellingen in België en naar België met Track & Trace :

Tarief bpack SECUR.                    (0-2 kg)                        Levering D+1.                  8,10 €

Voor alle bestellingen naar Europa, de levering van uw pakje zal gebeuren in STANDARD zonder Track & Trace en zonder compensatie:

Prijs bpack World STANDARD        (0-5 kg)       Levering tussen 4 en 10 werkdagen           16.40 €

Standaard en zonder enige precisie van uw kant, worden bestellingen verzonden tegen bpack STANDARD tarief voor België en bpack STANDARD World tarief voor Europa (zonder Track & Trace).

Wij zijn ons ervan bewust dat 16,40 € verzendkosten een bepaalde kost vertegenwoordigt, daarom zal ART23 u slechts 9,50 € aanrekenen en neemt de resterende 6,90 € voor haar rekening. 
We kunnen alleen maar hopen dat ART23 zal bloeien en spoedig betere tarieven zal kunnen bedingen.

ART23 biedt u de leveringskosten aan tegen het bpack STANDARD tarief voor België (zonder Track & Trace), indien uw bestelling het minimumbedrag van: 85.00 € (binnen België).

ART23 biedt u de leveringskosten in bpack STANDARD World tarief voor Europa (zonder Track & Trace), indien uw bestelling het minimum bedrag van: 100,00 € (in Europa).

Als u de optie neemt om uw bestelling in België of Europa te versturen met Track & Trace en met eventuele vergoeding in geval van verlies of schade, neem dan rechtstreeks contact met ons op via e-mail: contactart23@gmail.com

Zodra wij de betaling voor uw bestelling inclusief verzendkosten hebben ontvangen, wordt uw bestelling in een door ons klaargemaakte verpakking verzonden.

Indien uw bestelling met bpack Secur of bpack World (met Track & Trace) verloren gaat, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail: contactart23@gmail.com. Vermeld in uw e-mail ook het artikel en referentienummer van uw bestelling. Zo kunnen we dit achter halen bij bpost.

U vindt hier onder de 2020-tarieven die bpost hanteert om samen met u transparant te zijn over de leveringskosten.

https://www.bpost.be/sites/default/files/free_form/928548_MRS%20Leaflet%20Pricing%20A3_2020_NL%20HR.pdf

RETOURNEREN:

Overeenkomstig de wet heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Binnen deze termijn moet de consument zijn voornemen om af te zien per e-mail kenbaar maken en het geleverde product op eigen kosten en voor eigen risico terugzenden naar de administratieve zetel van de verkoper.

De producten moeten worden geretourneerd in hun originele onbeschadigde verpakking, met hun originele etiketten. Indien de verpakking door het vervoer te zeer beschadigd is, kan de klant zijn eigen verpakking gebruiken en ervoor zorgen dat deze sterk en waterdicht genoeg is om het pakket in zijn oorspronkelijke staat te retourneren.

De geretourneerde producten mogen op geen enkele manier gebruikt, gewassen of beschadigd zijn. Producten die door de klant beschadigd of bevuild zijn, worden niet terugbetaald.

De producten worden op kosten van de klant teruggestuurd via een beveiligde leveringsmethode (bpost) of per aangetekende zending voor Europa.

UW BESTELLING ANNULEREN:
U kunt uw bestelling alleen annuleren als de producten nog niet zijn verzonden, d.w.z. binnen een uur na de validatie van uw bestelmandje. Gelieve de annulering van uw bestelling te melden aan contactart23@gmail.com onder vermelding van de referentie van uw bestelling. Zodra deze termijn is verstreken, kan uw annulering niet meer worden gevalideerd.