FAQ

Levertijd en prijzen:

Voor bestellingen in België zijn de leveringstermijnen van 24u tot 72u (werkdagen), na ontvangst van de betaling van uw bestelling en de leveringskosten (6,90€). Voor bestellingen naar Frankrijk of Nederland zijn de levertijden van 4 tot 10 dagen (werkdagen), van zodra wij de betaling voor uw bestelling en de leveringskosten (9,50€) ontvangen hebben. Deze leveringstermijnen zijn een indicatie voor de klanten en zijn de tarieven van bpost.

 

Bestellingen:

U kunt uw bestelling op verschillende manieren plaatsen:

 

De verzendkosten worden u aangebode voor een bestelling vanaf 85,00€ voor België en 100€ voor Frankrijk en Nederland.

 

Verpakking van uw bestelling:

Uw bestelling wordt door ons verpakt in een RePack tas. RePack tas is gemaakt van gerecycled plastic en vermijdt het gebruik van eenmalige verpakking.

 

Uitwisseling:

We hopen dat de door u bestelde artikelen u bevallen. U kunt uw kledingstuk echter wel omruilen volgens de wettelijkeke voorwaarden. U heeft 14 dagen de tijd vanaf de dag na de levering van uw bestelling.

 

Aanwezigheid in de fysieke winkel:

Op dit moment zijn we niet aanwezig in fysieke winkels. U kunt onze producten echter ontdekken via onze website, of op bepaalde evenementen en tijdens evenementen die we zelf organiseren – post Covid-19 gezondheidscrisis. Als u meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het volgende adres: contactart23@gmail.com.

 

Kunstenaars of ontwerpers die met ons willen samenwerken:

Als u een kunstenaar of ontwerper bent en u wilt samenwerken met het merk ART23, neem dan contact met ons op via contactart23@gmail.com.

 

Reactietijden per e-mail:

Wij zullen u zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 24uur, antwoorden.